welke hond past bij ons

Nieuwe Baasjes Tv-programma van Zapp op NPO 3 (Edson da Graça)

Dinsdag 23 maart 2021 begint het nieuwe seizoen van het televisie programma Nieuwe Baasjes. Het eerste seizoen was te zien vanaf 3 oktober 2020. Ik had zelf nog nooit van dit programma gehoord en zag het gisteren met het zappen langs komen (22 maart 2021). In deze aflevering ging Edson (de presentator) op zoek naar een nieuw baasje voor Toni. Toni een lieve maar zeer actieve Jack Russell die achtergelaten is door z’n baasje. Edson heeft een familie gevonden maar hoe reageert Tony op zijn nieuwe familie en andersom? Dit was tde eerste uitzending van seizoen 1 die 22 maart 2021 herhaald is.

Voor dit programma is niet zoveel reclame gemaakt dus het leek mij een goed moment voor een blog. Hopen dat deze bijdrage zorgt voor nog meer kijkers en wie weet zelfs een derde seizoen. In deze blog vertel ik over het Tv Programma nieuwe baasjes.

Nieuwe Baasjes.

Zoals boven al een beetje omschreven het is een televisie programma waar de presentator Edson De Graça kinderen (gezinnen) koppelt aan een huisdier. Uiteraard hebben deze kinderen en gezinnen een huisdier wens. De huisdieren die de revue passeren zijn heel divers uiteraard zijn er honden, maar katten, paarden, knaagdieren vogels komen langs. Tony de hond van de eerste uitzending van seizoen 1 kwam uit het asiel. Dit is per dier verschillend waar deze vandaan komt.

Het programma is gemaakt voor NPO Zapp en wordt uitgezonden door NPO 3. De uitzending is rond 18.10 door de weeks te zien. Ook in het weekend is er een uitzending deze is tussen 13.00 en 14.15 te zien dit verschilt per dag en per week. Het tweede seizoen heeft 14 afleveringen dus er is nog veel te zien. Uiteraard kun je ook het eerste seizoen terug kijken in NPO Zapp gemist.

Wat ik van de eerste uitzending op de televisie heb gezien vond ik het een leuk en zeer leerzaam programma voor kinderen. Het programma laat zowel de voordelen maar ook de mindere kanten van een hond in huis zien. Zo krijgen kinderen een goed en een eerlijk beeld.

Helaas zijn de uitzendingen nog niet op You-tube te vinden en NPO ZAPP staat niet toe dat ik de video rechtstreeks deel vandaar hieronder een klik naar de website.


Edson da Graça de presentator.

Edson is geboren in 1981 in Amsterdam en is naast persentator ook stand-up comedian en acteur. De in Amsterdam geboren Edson heeft Kaapverdische roots.

Edson heeft in 2014 dagelijks filmpjes gemaakt voor het programma Daily Buzz. Samen met  Monica Geuze en Kaj Gorgels presenteerde hij een programma op MTV. Sinds 2019 presenteert Edson samen met Tim Senders het programma.

Naast Willem Wever, Nieuwe baasjes presenteert Edson ook het omstreden programma gewoon bloot waar voor dat het programma begon al veel ophef over was. Ook is Edson te zien in het TV programma de verraders van RTL 4..


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie