|

De leukste cadeau’s voor de hond en de baas om te krijgen en te geven.

Vroeger werd je hond ingezet voor werkzaamheden en werd het gezien als hulpmiddel. Tegenwoordig is de hond een gezinslid en een trouwe vriend. Daarbij hoort ook op z’n tijd een cadeau. Dit kan uiteraard een lekkere kluif of een bot zijn, maar je hebt ook prachtige cadeau’s. Wist je dat je ook veel cadeau’s hebt die zowel leuk zijn voor de hondeneigenaar als voor de hond.

Voor deze blog heb ik de leukste cadeau’s voor de hond, de baas en voor beiden voor je op een rij gezet. De cadeau’s kun je geven als je hond jarig is, tijdens de feestdagen als de andere gezinsleden ook cadeau’s krijgen, Dierendag, als je hond mee gaat op vakantie voor de reis of als je terug komt en ze is wezen logeren, etc.

Niet alleen is er aan de hond gedacht maar ook speciale cadeau’s die erg leuk zijn om te geven aan de hondenliefhebber en het baasje. Diverse cadeau’s zijn leuk voor beide, een schot in de roos.

Pootafdruk maken van je Hond 

We beginnen met één van de leukste cadeau’s voor de baas.

Een voetafdruk van je trouwe vriend. Wie wil dat nou niet een mooie herinnering aan jullie vriendschap. Je kunt de pootafdruk goed in een lijst doen voor het mooiste effect.

Het mooie van dit onderstaande product is dat er 2 speciale kartonnen vellen bijgeleverd worden welke je er onderlegd.

Druk het pootje van je hond zachtjes op de print pad en je krijgt een prachtige heldere afdruk zonder dat de pootjes van je hond onder de inkt komt.


Kong classic

Kong het bekendste en vaak ook tot beste hondenspeelgoed genoemd. Hoewel dit speeltje al oud is, uit 1976 blijft het een populair speeltje. Door de vorm springt het speeltje alle kanten op, een ander leuke toevoeging is dat je het kunt vullen met iets lekkers, zoals kleine brokjes of speciaal honden eten met lekkere smaakjes via een spuitbus.

Deze kong kan je ook helpen als je hond schrokt met het eten. Vul de Kong met brokjes, doordat ze er moeite voor moet doen kan ze ook niet schrokken.

Het speelgoed is van rubber, en geschikt om op te kauwen dit is ook goed voor het gebit van je hond.

Hieronder vind je de kleine variant van Kong, maar je hebt ook speciale versies voor puppy’s en grotere honden. Ook voor de grootste rassen is er een geschikt Kong beschikbaar.


Automatische ballenwerper

Ken je dat de energie van je hond die altijd maar door gaat en nooit klaar is met spelen? Als dit ook het geval bij jullie is, raad ik de ballenwerper aan.

De autmatische ballenwerper schiet de ballen weg en houdt je hond hier mee lekker actief. De Ballenwerper is zowel binnen als buiten te gebruiken. Je kunt kiezen voor een afstand van 2 meter en maximaal 10 meter wat de bal wordt weggeschoten.

Aan de veiligheid is zeker ook gedacht. Er zit een sensor in de ballenwerper die voorkomt dat de bal wordt afgeschoten als jij of de hond er voor staat, zodat de bal niet in het gezicht van jou of de hond komt.

De ballenwerper stopt na een tijdje, zodat de hond even op adem kan komen want sommige honden weten niet van ophouden en gaan maar door.

Het apparaat is erg gemakkelijk in gebruik en een echte aanwinst voor de hond maar ook voor jou. Je krijgt zo ook tijd voor andere dingen i.p.v. de hele tijd ballen te gooien.


Koelmat

In de warme zomermaanden kan een koelmat het beste zijn wat jij een hond kan schenken.

Een hond kan niet zweten zoals wij kan bij het hoge temperaturen oververhit raken. Een koelmat kan er voor zorgen dat je niet koel blijft en niet oververhit raakt.

In de mat zit een verkoelende gel waardoor deze niet eerst gekoeld hoeft te worden. Zodra je hond er op gaat liggen wordt door de mat koel. Als er druk op de mat komt gaat de verkoelende gel zijn werk doen.

De mat is niet alleen ideaal voor binnen en het buiten gebruik maar ook zeer geschikt voor in de auto, als jij je hond met warm weer moet verplaatsen.

De koelmat is licht en compact op te ruimen en makkelijk schoon te maken met een natte doek


Snuffelmat

Een hond zijn gek op snuffelen kijk maar eens als jij met je hond aan het wandelen bent hoe vaak ze snuffelt.

In deze mat kan je lekkers verstoppen zodat je hond die op kan zoeken. Er worden lekker hondenkoekjes meegeleverd. De mat is van fleece gemaakt je kunt de koekjes eenvoudig verstoppen en voor je hond is het heerlijk zacht.

Je kunt op verschillende manieren de koekjes verstoppen in de snuffelmat waardoor je het ook moeilijker kan maken voor je hond. Een leuk speeltjes en ook heerlijk om tegen aan te liggen als je hond wil uitrusten.


Honden ijsmix

Met deze Do-It Yourself ice kun jij eenvoudig zelf ijsje maken met een aardbeiensmaak voor je hond. Het is altijd leuk om iets speciaals voor je hond gereed te maken.

Je hond zou met een ijsje tijdens warm erg waarderen. Verkoelend en ook nog eens erg lekker.

Zie het ijsje als extraatje 1 ijsje per dag is voldoende.

Vanaf kun je samen met je hond een ijsje eten zonder dat je hond ongezonde ingrediënten binnen krijgt.

De ijsje zijn makkelijk te maken los de mix op in water, roer de mix en het water goed door elkaar en na een nachtje in de diepvries kan je hond gaan smullen. De verpakking is goed voor 12 kleine of 6 grote ijsjes.


Hondenzwembad

Veel honden zijn gek op zwemmen en water. Zwemmen kan ook voor een verkoeling zorgen met het warme weer. Als je de ruimte heb en je hond is gek op water is een zwembad een leuk cadeau.

Hondenzwembaden zijn bestand tegen de scherpe nagels en extra stevig. De honden zwembaden zijn in het algemeen snel en makkelijk op te ruimen. De grote van het zwembad is afhankelijk van de ruimte en grote van de hond.

Ook is een zwembad handig als je hond bang is voor water / zwemmen. Hoewel dit niet vaak voor komt bjj honden.


Petloverz – Honden Speelgoed Set

In de Petloverz honden speelgoed set zitten wel 15 verschillende soorten speeltjes voor allerlei situaties, met een afmeting tussen de 8 cm en 38 cm. Wil je je hond even alleen laten genieten? Geef hem dan het bot of het knuffel speeltje! Toch liever samen even spelen? Dan kun je voor het touw of de frisbee kiezen en de band met je viervoeter versterken. Voor elk verschillend verlangen van je hond of puppy is er weer een toepasselijk speeltje. Op deze manier geef je jouw hond genoeg opties om zich te vermaken, zo worden jouw meubels en kostbare spullen een stuk minder interessant.

Safety first
Natuurlijk willen we wel dat wanneer de hond lekker aan het spelen is, er niet zomaar iets fout gaat. Petloverz speelgoed is daarom gemaakt van premium en duurzaam materiaal, zo zijn zowel de touwen als de knuffel gemaakt van stevig, duurzaam katoen en polyester. De plastic speeltjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten verder geen giftige stoffen of andere troep die hier niet thuis hoort. Over de rubberen speeltjes hoef je je ook geen zorgen te maken, deze zijn gemaakt van TPR rubber oftewel rubber wat haast niet kapot te maken is. Bang zijn dat er iets mis gaat is verleden tijd!


Puzzel en denkspelletjes voor je hond!

Een hond heeft naast fysieke uitdaging ook geestelijke uitdaging nodig. Dit kan perfect met denk en puzzel spelletjes voor je hond. De meeste honden vinden die ook erg leuk. Het maakt niet uit of het om een puppy, kleine hond of een grote gaat. De speeltjes zijn voor elke ras geschikt. Het beste kun je beginnen met makkelijke spelletjes en die verder uitbreiden. Trixie is het merk als het gaat om puzzel en denk spelletjes.

De spelletjes zijn niet alleen leuk voor je hond omdat er een beloning aan vast zit als ze de puzzel oplost maar ook heel leuk om samen te doen. De hond op een goede en gezonde manier uitdaging.


Deurmat van de hond

Een kernmerk van een hondenliefhebber is dat deze graag producten heeft met een honden afdruk erop. Een deurmat laat gelijk bij binnenkomst zien dat je een hondenliefhebber bent. Dit is natuuurlijk niet het belangrijkste de mat heeft een functie en ziet er natuurlijk extra mooi uit als er een hond op staat.

Dit zijn leuke cadeau’s om weg te geven. Je hebt tegenwoordig mooie buiten matten van kokos en prachtige siermatten voor binnen dus voor elk wat wils. Hieronder vind je een mooie selectie binnen en buitenmatten met honden erop.


Paraplu met honden!

Een ander item wat zich perfect leent voor afrukken en foto’s van honden zijn de paraplu’s onmisbaar met regen. Ook goed te gebruiken als je samen met je hond gaat wandelen. De paraplu’s die je hieronder vind met mooie honden afrukken zijn er voor volwassen maar ook voor kinderen!


Dinobot

Een groot bot of kluif kun je de meeste honden wel blij mee maken. Als je een mooi en speciaal bot zoekt dan is er maar één namelijk het Dinobot.

Het dinobot is een kluifbeen voor je hond. Het bot bevat nog kleine stukjes vlees en dat vinden de honden juist het lekkerst.

Het dino bot is vrij van conserveringsmiddelen en dus 100% natuurlijk runderbot een verantwoordelijke snack voor je hond


Sokken met honden

Een honden liefhebber herken je altijd aan de sokken. Want waarom zou je anders met honden sokken rond lopen. Sokken met honden prints zijn er zowel voor dames en heren. Ja ik heb zelf ook 1 paar met honden ooit eens gekregen en draag deze nog steeds.

Sokken met een honden print is gewoon leuk om te geven maar ook zeker om te krijgen. Hieronder vind je een selectie van sokken met een honden printen voor heren en voor dames.

Boeken over honden!

Op onze pagina dagboekvaneenhond.nl vind je diverse blogs over boeken. Lijstjes met de beste boeken, zoals boeken over de opvoeding, puppy's, trainingen, hondenrassen en gedrag.

Hieronder vind je geen standaard boeken maar juist 4 pareltjes met spelletjes en activiteiten die je samen met je hond kunt doen. Een leuk cadeau voor zowel de baas als voor de hond.

Cursus speurwerk

Cursus speurwerk een leuke activiteit samen. Naast dat het leuk is om samen iets te doen is het ook erg goed voor je hond zowel fysiek als geestelijk. Ook verbeter je hiermee de vaardigheden van je hond. Er is een leuke en ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsde cursus speurwerk voor jou en jouw hond samen. Deze cursus leert je de basis van het speurwerk en is geschikt voor elke hond ook die van jou.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie