De 8 leukste en schattigste legpuzzels van 1000 stuks met honden.

Puzzelen is nog nooit zo populair geweest als sinds de corona pandemie. De Jan van Haasteren puzzels zijn erg geliefd, maar dit geldt ook voor landschap en dieren puzzels, zoals de honden puzzels. Tegenwoordig heb je vele soorten honden legpuzzels met een verschillend aantal stukjes.

Voor deze pagina heb ik een top 8 gemaakt met de leukste, mooiste en schattigste legpuzzels met honden in de hoofdrol van 1000 stukjes. Hoewel alle puzzels over honden gaan zijn de puzzels toch heel verschillend. Bij het puzzelen is de foto / afbeelding het belangrijkste, toch heb ik er een kleine beschrijving aan toegevoegd. Ook heb ik een link toegevoegd van Bol.com waar je meer informatie over de puzzel vind en je kunt hier de puzzel ook eenvoudig bestellen.

Puzzel van selfies van honden – 1000 stukjes

Puzzel met een leuke afbeelding van 12 selfies van verschillende soorten honden.


Honden in tuin – 1000 stukjes

Puzzel met een leuke afbeelding van verschillende hondenrassen die in een tuin aanwezig zijn.


Puppy legpuzzel met multicolors – 1000 stukjes

Puppies legpuzzel van 1000 stukjes
Afmeting puzzel: 68 x 47 cm

Voor de echte puzzelaars is er Castorland. Dit puzzelmerk produceert al sinds 1989 puzzels voor zowel beginners als echte fanatiekelingen.


Ravensburger Disney 101 Dalmatiërs Legpuzzel – 1000 stukjes

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen. Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze 101 Dalmatiërs puzzel met 1000 stukjes.
Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema Disney


Ravensburger puzzel Trouwe honden Legpuzzel – 1000 stukjes

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen.

Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Trouwe honden puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema Honden.


Ravensburger puzzel Dag van de hond – Legpuzzel – 1000 stukjes

Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger-puzzels. Deze Ravensburger puzzel van 1000 stukjes is geschikt voor zowel beginnende als ervaren puzzelaars. En omdat onze geliefde puzzels een standaard formaat hebben, kun je het resultaat inlijsten en ophangen.

Dankzij de met de hand gemaakte stansmessen is de vormvariatie van de stukjes oneindig. Jong en oud zullen genieten van deze Dag van de hond puzzel met 1000 stukjes. Ravensburger puzzel met 1000 stukjes met als thema Honden.


King Puzzel 1000 Stukjes (68 x 49 cm) – Puppy’s op trap – Legpuzzel

O, wat zoet! Deze schattige honden bezorgen je urenlang speelplezier! Geniet van deze leuke 1000 stukjes puzzel.


Puzzel King Puppy’s bij een drinkwater bakje – 1000 Stuks

Een prachtige puzzel uit de King collectie. Deze puzzel beeld 2 schattige puppy’s uit die bij een waterbak van de vogels kijken. Zullen de puppy’s zich gedragen?


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie