|

De 5 beste gezonde trainingssnoepjes voor je hond.

Als jij je hond iets wil aanleren of serieus wilt gaan trainen is het belonen van je hond een belangrijk element, misschien wel het belangrijkste. Elke hond heeft namelijk een vorm van beloning nodig.

Het is belangrijk te weten dat een hond eigenlijk alleen iets doet om er zelf beter van te worden. Je hond doet niet iets waar ze zelf slechter van wordt, een beloning kan je hond dus behoorlijk stimuleren.

Qua beloning zijn er verschillende mogelijkheden, zoals haar vaste knuffel of een speeltje, een beloning met je stem d.m.v. op een vriendelijke en enthousiaste manier praten met je hond, een aai (schouderklopje) en uiteraard iets lekkers.

Over een lekkere snack als beloning wil ik het op deze pagina juist hebben. Er zijn tegenwoordig vele snacks te koop voor je hond, maar wist je dat ze niet allemaal even gezond zijn? In deze blog lees je alles over gezonde snacks / beloning snoepjes.


Wanneer kun je het beste je hond belonen en wanneer juist niet?

Het antwoord hierop is eigenlijk heel simpel. Bij ongewenst gedrag kun jij je puppy of hond het beste negeren. Bij gewenst gedrag kun jij het beste je hond / puppy belonen.

Werk in het begin met een snoepje als het om het belonen gaat, dit kun je rustig afbouwen door een aai of een beloning met je stem. Door het in het begin te combineren ziet je hond dit ook als een beloning en kun je dit later ook makkelijk combineren en wisselen tussen de beloningen.

Door je hond / puppy te negeren weet ze dat ze iets verkeerds heeft gedaan. Honden en puppy’s krijgen graag aandacht en vinden het verschrikkelijk als ze genegeerd worden door hun baas. Door een langere tijd negeren is de boodschap vaak goed duidelijk.

Als je goed gedrag gaat belonen op welke manier dan ook, gaat je hond dit gedrag graag herhalen om weer een beloning te krijgen.

Deze methode kun je eigenlijk bij bijna alles uitvoeren, denk hierbij aan het trekken van de lijn, onnodig blaffen.

De leukste en beste beloning voor de hond zijn uiteraard lekkere snoepjes en snacks. Veel honden zijn niet kieskeurig, daarom is het voor jou als baas goed om op te letten wat jij je hond geeft.


Gezonde trainingssnoepjes hond

Beloning snacks, trainingssnoepjes etc. De lekkere snoepjes als beloning hebben verschillende namen, maar dit zegt uiteraard niets over de kwaliteit. Je kunt tegenwoordig de beloning snacks al in grote hoeveelheden krijgen. Je hond vind dit uiteraard helemaal niet erg, hoe meer hoe beter.

De trainingssnoepjes zijn vaak klein of eenvoudig klein te maken. Dit scheelt natuurlijk al wel een heel stuk, zo krijgt je hond niet elke keer een grote hoeveelheid binnen. Het laatste wat we willen is dat je hond overgewicht krijgt.

Het beste is je hond een stukje vlees te geven als beloning, maar dit is natuurlijk niet realistisch, je kunt moeilijk met stukjes vlees in je broek of jas gaan lopen. Gelukkig zijn er vele goede alternatieven, zoals gedroogd vlees.

Het voordeel van gedroogd vlees is dat de snack 100% glutenvrij is. Diverse honden hebben een glutenallergie en dan wil je uiteraard ook niet dat ze gluten binnenkrijgen met de beloning snacks.

Je snacks hoeven niet alleen uit vlees te bestaan, als er maar geen gluten aan toegevoegd zijn, diverse snacks zijn ook gecombineerd met groenten en fruit. Graanproducten worden erg veel gebruikt als het om hondenvoer en snacks gaat. Naast dat ze makkelijk te gebruiken zijn, is het ook een stuk goedkoper dan vlees. Dit betekend wel vaak dat gezonde snacks en beloning snoepjes vaak duurder zijn dan de massa snacks.


Puppy trainingssnoepjes

Voor puppy’s zijn er speciale puppy trainingssnoepjes, maar je kunt ook kiezen voor een gezonde snack die je eenvoudig in kleinere stukjes kunt maken. Het is bij puppy trainingssnoepjes van groot belang dat ze zacht zijn. De tanden van een puppy zijn nog niet zo hard en kunnen makkelijker breken.

Ook kun je het beste kiezen voor 100% graan- en glutenvrije puppy trainingssnoepjes. Naast 100% vlees kun je ook kiezen voor vis of aangevuld met groente en fruit.


Extra informatie over de beloningssnacks

Beloningssnacks kun je overal kopen ook in de supermarkt, naast normale verpakking zijn er vaak ook extra grote voordeel verpakking die omgerekend weinig geld kosten. In deze gewone snacks zitten vaak chemicaliën, kleurstoffen en er wordt gewerkt met graanproducten. De prijs is in de meeste gevallen wel lager dan de natuurlijke beloningssnacks. De natuurlijk beloningssnacks bestaan vaak uit 100% vlees of vis, een andere variant is dat het is aangevuld met groente en fruit. Zo wordt er regelmatig appelextract toegevoegd voor de binding van de snacks.


De 5 beste natuurlijke / gezonde beloningsnacks.

Naast dat je online bijvoorbeeld bij Medpets en Pets Place. Uiteraard ook bij de fysieke dierenwinkels zijn er goede snacks te koop. Supermarkten verkopen ook steeds betere producten, maar dit is altijd wel even goed kijken.

De 5 beste snacks die wij voor je geselecteerd hebben worden aangeboden via een link van Bol.com. De producten worden uitgebreid beschreven en de link van Bol.com geeft de waardering en de recensie van de gebruikers weer.


Paw Natural Struisvogel Trainingstraktatie Snacks voor Honden Beloningen

Natuurlijke snacks voor uw beste vriend,
Overheerlijk buiten en in hondenmand.

  • Onze variëteiten pure vleesstukjes zijn gewoon onweerstaanbaar.
  • Geschikt voor alle rassen.
  • Geen slachtafval, geproduceerd alleen van premium stukken vlees van menselijke kwaliteit.
  • Eiwittraktaties uit één bron, verantwoord geproduceerd.
  • Geweldig voor honden met allergieën.
  • Geschikt voor puppy’s van 4 weken en ouder.

De belangrijkste voordelen van deze geweldige eerlijke Beloningen zijn als volgende:

* 100% puur vlees (proteïne-behandeling met één bron)
* Licht verteerbaar
* Graan- en glutenvrij
* Rijk aan eiwitten
* Geen toevoegingen of conserveringsmiddelen
* Gezond en voedzaam
* 100% natuurlijk
* De bekroonde Paw Natural Merk, gemaakt van 100% vers vlees … dat is alles! Gewoon de beste stukken vlees van menselijke kwaliteit, aan de lucht gedroogd.


Fresh4pets Runderlong( trainers )- 1 kilo

Fresh4pets runderlong trainers zijn zeer geschikt om uw hond dagelijks te belonen .Grote brokken gedroogde runderlong, een heerlijke beloning voor je hond. Ook geschikt voor honden met overgewicht doordat dit een vetarm product is.


Deze smakelijke runderlong stukken zijn ook ideaal voor puppy’s en senioren vanwege hun zachtere textuur. Ze kunnen ook gebruikt worden tijdens de training, omdat ze gemakkelijk in stukken geknipt kunnen worden. De ideale beloning voor tussen door !!!


Edgard & Cooper Eend & Kip Bites – voor honden

Goed eten is top voor lichaam en geest. Lekker vers vlees met groenten en fruit, da’s de max. Zeker als het gemaakt is met een hart voor de natuur. Maar: meestal is diereneten overbewerkt en verpakt in plastic. Daar hebben wij het helemaal mee gehad. Jij ook? Geef je lievelingen dan Edgard & Cooper: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet.

  • Eend en kip met pompoen & banaan
  • Goodies in zakformaat om je vriend te trakteren én te belonen
  • 100% Graanvrij
  • Minimaal 85% vlees

Wild Rund 96% Vlees Graanvrije Honden Training Beloning Snacks Puppycursus Hond Beloningssnacks

6% vlees natuurlijke trainers voor de hond en puppy cursus
Deze natuurlijke, zachte hondensnack bestaat voor 96% uit vlees, is gemakkelijk te delen en heeft een werkelijk onweerstaanbare geur en smaak voor uw hond! Deze lekkere beloningssnack voor de hond is vrij van graan en gluten, waardoor deze snacks uitermate geschikt zijn voor gevoelige honden en honden met een glutenallergie en/of graanallergie. Deze soft trainers zijn gemakkelijk met de hand in kleine stukjes te verdelen, zodat u bijvoorbeeld ook een pup eindeloos kunt belonen zonder dat de hond verzadigd zal raken. U kunt deze natuurlijke snacks dus met een gerust hart zo vaak als u wilt als beloning of als tussendoortje aan uw hond geven. Deze Wild snacks zijn verkrijgbaar in de smaken Rund, Lam, Zalm, Kalkoen, Tonijn, Konijn en Kabeljauw.

100% graanvrije hondensnacks hondentraining puppycursus
Deze hoge kwaliteit trainingssnack is niet alleen erg lekker, maar is bovendien 100% graanvrij; iets wat je vaak wel ziet bij een mindere kwaliteit trainingsbrokjes. Door de hoge (vlees)kwaliteit van deze zachte high protein snacks kan uw hond zo vaak als hij of zij wil genieten van deze overheerlijke en voedzame beloning! Deze soft trainingssnacks zijn ideaal voor elke hondentraining, zeker ook voor een puppycursus!


Lakse Kronch- 100% zalmsnacks

Het gezonde hondenkoekje gemaakt van alleen maar zalm, daar doet uw hond alles voor… Deze gezonde, natuurlijk en graanvrije hondenkoekjes zijn gemaakt van 100% verse zalm en bevatten de essentiële onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6.

Kronch “Original” zalmsnacks (Lakse Kronch) zijn granenvrij en dus glutenvrij & hypoallergeen.
Er zijn daarnaast geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan onze hondensnacks.


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie