| |

De 20 beste Engelstalige boeken over honden voor 2022.

Bedankt voor het bezoeken van deze blog. Voor onze blog dagboek van een hond hebben we regelmatig blogs gemaakt met mooie boeken over honden. Zowel puppy boeken maar ook over de opvoeding en kinderboeken. Laatst kreeg ik de vraag welke Engelstalige honden boeken goed zijn.

Hoewel mijn Engels op steenkolen niveau is, ben ik toch in de Engelstalige boeken gaan duiken. Als resultaat dat we hier een blog hebben van 20 mooie boeken over honden in het Engels

De 20 beste Engelstalige boeken over honden.

Onze blogs over boeken worden goed gevonden in Google. We schrijven met grote regelmaat over boeken, dit komt mede door dat er ook veel boeken over honden te koop zijn. Alleen in de Nederlandse taal verkoopt Bol.com al 775 boeken die over honden gaan (ook tweedehandse).

Het aanbod van Engelstalige boeken is nog veel grote, ruim 22000 boeken over onze trouwe viervoeters. De keuze is ook lastig geweest vandaar dat ik ook voor 20 boeken heb gekozen in plaats van een mooie top tien.

Als je in de boeken verdiept zijn er veel mooie Engelstalige boeken die het ook goed zouden doen in de Nederlandse taal.

De onderwerpen zijn heel diverse uiteraard staat de hond altijd centraal. je kunt boeken verwachten die gaan over de puppy’s, opvoeding, maar boeken met veel tips. Kortom een prachtige diverse lijst met vele juweeltjes van boeken.

Normaal richt ik mij voornamelijk op fysieke boeken maar er staan deze keer ook paar e-books tussen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie