Trixie is het speelgoed als het gaat om denk en puzzel spelletjes voor je hond. Een groot aanbod in denkspelletjes over verschillende niveau’s voor zowel de beginnende puzzelaars als de gevorderde. De spellen zorgen niet alleen dat je hond mentaal en geestelijk wordt uitgedaagd. Maar doordat je hond moeite moet doen voor de beloning kan ze ook niet schrokken en alles achter elkaar opeten. Dit kan veel problemen voorkomen. Het is goed alternatief voor de anti schrokbak

Trixie.

Trixie is een Europese marktleider op het gebied van toebehoren voor huisdieren. Het bedrijf is al ruim 45 jaar actief. Het assortiment bestaat uit ongeveer 6.500 artikelen. Voor zowel honden, katten, vogels, knaagdieren en konijnen en reptielen. Deze producten zijn in 88 landen te koop.

De 10 leukste denk en puzzel spellen van Trixie voor je hond.

De spellen worden aan de linkerkant beschreven aan de rechter kant zie je een link van Bol.com met de foto, en extra informatie over het spel. Als je op de link klikt krijgt je meer specificaties en informatie over het spel waaronder de recensie van de gebruikers. Uiteraard kun je ook via de link het spel eenvoudig bestellen in veel gevallen de volgende dag al in huis.

Trixie Honden Activity Flip Board – Hondenspeelgoed – 23 cm

Activity Flip Board is zeer voor kleine honden. Het spel bestaat uit kegel en kommetjes met klap- en schuifdeksels. Op verschillende manieren kan je hond haar beloning vinden.

Dankzij de rubberen ring blijft het spel goed de z’n plek. Het materiaal is van kunststof en eenvoudig schoon te maken. (vaatwasserbestendig)


Trixie Memory Trainer Strategiespel – 20 x 24 cm

Dit memory trainer spel is een uitdaging voor de actieve hond. BIj een druk op de knop van de afstandbediening valt er iets lekker uit het automaat.

Door de afstandbediening steeds op een andere plek en verder weg te leggen, wordt je hond steeds meer uitgedaagd.. De automaat is makkelijk te vullen via de bovenkant.

Dit leuke spel is binnen en buiten te gebruiken.


Trixie Activity Snuffelmat – Hondenspeelgoed – 50 x 34 cm

De Trixie Activity Snuffelmat is een verrassend leuk speelgoed. Je kunt het voer of beloning verstoppen in de mat. De mat bestaat uit losse stroken stof met genoeg ruimte voor het lekkers.

Je hond kan doormiddel van haar neus het lekkers gaan zoeken en vinden. Je hond krijgt iets lekkers en is aan het spellen, twee vliegen in één klap. De snuffelmat is wasbaar op 30 °C

.


Trixie Slide & Feed Strategiespel

Trixie Slide & Feed is een doolhof voor snoepjes of brokjes. Aan de zijkanten zitten uitsparingen war je brokjes onder een dekseltje kan verstoppen.

Trixie Slide & Feed zorgt voor veel uitdagingen en dat je hond langzamer gaat eten. Het is van kunststof gemaakt met een antislip ring en vaatwasser bestendig. Het is een makkelijk spel ideaal voor de beginnende puzzelaar en voor de sneller eter.


Trixie Turn Around – Hondenspeelgoed – 22 x 33 x 18 cm

Trixie Turn Around bestaat uit een standaard met 3 draaibare elementen die elke 2 deksels heeft. Door de gevulde potjes om te draai kan de hond bij het lekkers wat je verstopt heb. Het is geschikt voor de dagelijkse brokjes, beloningen en lekkere snoepjes voor je hond.

Het spel is gemaakt van kunststof, blijft door de rubberen voetjes goed staan op zijn plek. Voor het schoonmaken kun je het spel in de vaatwasser doen. Met de verschillende deksels kun je het moeilijkheidsniveau bepalen.


Trixie dog activity poker box 2 31×31 cm

De Trixie poker box 2 is een echt denkspelletje voor je hond. Je kunt op vijf verschillende manieren snacks of brokjes verstoppen. Je hond kan het lekkers vinden door verschillende technieken toe te passen.

Door de rubberen voetjes blijft het spel goed staan tijdens het spelen. Het spel is eenvoudig schoon te maken nadat je hond er met veel plezier mee heeft gespeeld.

het spel is zeer geschikt voor honden die weinig of geen puzzel en denk spelletjes spelen. Een goed spel om mee te beginnen.


Trixie dog activity mini solitaire hondenspel 20 cm

De Mini Solitaire is zeer geschikt voor kleinere honden. Voor grotere honden kun je kiezen voor de normale solitaire.

Het spel bestaat uit een bord met 7 kegels. Door de kegels van het bord te verwijderen kan je hond bij haar beloning. Je kunt zowel brokjes als snoepjes hiervoor gebruiken.

Het spel blijft goed uit zijn plaats door de rubberen ring. Het materiaal is van kunststof en is eenvoudig schoon te maken en vaatwasser bestendig.


Trixie dog activity intelligentiespel flip & fun 23×23 cm

Het Trixie Dog Activity Intelligentiespel Flip & Fun is een bordspel. Je hond kan met verschillende technieken zijn beloning te pakken moet zien te krijgen. Het spel heeft een kegel als stopper, diverse kommetjes en schuifdeksels. Door de kegel als stopper te gebruiken kan de moeilijkheidsgraad worden verhoogd.

Het spel blijft door de rubberen ring goed op z’n plek en is eenvoudig schoon te houden.


Trixie dog activity intelligentiespel flower tower 30x30x13 cm

Trixie Dog Activity Intelligentiespel Flower Tower is een uitdagend intelligentiespel voor de gevorderde hond. Het spel is voorzien van kommetjes, kegels en schuifdeksels op verschillende niveaus. Door verschillende openingstechnieken komt de hond bij z’n beloning.

Je kunt met brokken of snacks gaan werken beloning voor in het spel. Het spel blijft goed op zijn plaats het is slipvast. Ook dit spel is eenvoudig schoon te maken


Trixie Dog Activity Poker Box 1 – Hondenspeelgoed – 31 x 31 cm

Deze Trixie Dog Activity Poker Box 1 is strategie spel voor je hond.
het spel heeft vier verschillende spelvariaties. De hond moet de bijbehorende onderdelen op verschillende manieren openmaken zodat ze bij haar beloning kan komen.

Door de rubberen voetjes blijft het spel goed staan tijdens het spelen en is ook eenvoudig te reinigen.